Consult

Consult

Tijdens een consult zie en voel ik de energie en vertaal dit in woorden. Dit gebeurt in een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

De informatie die ik krijg en voel aan de hand van jouw energieveld geeft inzicht in de gewoontes of problemen die je nu ervaart. Deze inzichten kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld: je gezondheid, werk, relaties, kinderen, creativiteit of iets van heel lang geleden, is helend en zorgt voor meer (zelf)bewustzijn.

De antwoorden en adviezen die ik je geef zorgen ervoor dat je je leven op een positieve manier kunt veranderen, zodat je weer in balans komt.

De consulten/behandelingen zijn geen vervanging voor een arts of medicijnen, maar het kan wel een hele goede aanvulling zijn.

Consult via foto

Het kan zijn dat je niet in de gelegenheid bent om een bezoek te brengen aan mijn praktijk. In dat geval kan ik je aan de hand van een door jou opgestuurde foto informatie geven die ik krijg door het invoelen van de foto.

Ook kan ik je op afstand behandelen op een door ons afgesproken tijdstip. Afstand is geen enkel bezwaar omdat het invoelen van de energie gelijk blijft. Ik behandel of geef alleen inzichten via een foto van personen die aan mij hiervoor toestemming hebben gegeven.

Met name bij jonge kinderen werk ik bij voorkeur met een foto om het kind niet onnodig te belasten.