Healing

Healing

“Ons lichaam heeft 7 chakras en elke chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties.”

Op het moment dat je je lichamelijk en/of geestelijk niet goed voelt kunnen blokkades ontstaan in en om het lichaam. Deze blokkades kunnen allerlei klachten veroorzaken, zoals: een burn-out, vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn enz.

Tijdens een healing maak ik op intuïtief niveau contact en kan ik vrijwel meteen voelen waar de blokkade zich bevindt. Door het neerleggen van mijn handen op de desbetreffende plek komt een helende energiestroom op gang die vaak als een weldadige warmte ervaren wordt. Deze energiestroom kan er voor zorgen dat de blokkade verdwijnt, zodat de klachten kunnen verdwijnen.

Een goede doorstroming zorgt ervoor dat de “oude energie” losgelaten wordt en plaats maakt voor een nieuwe “levenskrachtige energie.” Dit zorgt over het algemeen voor een gevoel van rust en ontspanning.

Een chakrahealing is een meer uitgebreide vorm van healing, waarbij elke chakra een aparte behandeling krijgt. Ons lichaam heeft 7 chakras en elke chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties.

Mogelijke probleemgebieden bij de chakra’s kunnen zijn:

  • stuit-chakra: koude ledematen, klachten onderrug, niet tot slecht geaard zijn, problemen met betrekking tot geslachtsorganen
  • buik-chakra: blaasontstekingen, darmproblemen, vochtophopingen
  • plexis-Solaris chakra: maagzuur, spijsverteringsstoornissen, galstenen
  • hart-chakra: hartproblemen, longen, doorbloeding, bloeddruk
  • keel-chakra: vermoeidheid, schildklierstoornissen, problemen nek en schouders, amandelontstekingen
  • voorhoofd-chakra: migraine/hoofdpijn, oogziekten, verkoudheid, bijholte-problemen
  • kruin-chakra: depressie, slaapproblemen, hyperactiviteit