De beste versie van jezelf (Human Design)

Al jaren ben ik werkzaam op het spirituele vlak en dagelijks verdiep ik mij in deze materie om mijn kennis te verdiepen en uit te breiden. Vanaf het moment dat Human Design zijn intrede heeft gedaan in mijn leven ben ik diep onder de indruk en er is voor mij een geheel “nieuwe wereld” open gegaan met een ongekende hoeveelheid waardevolle informatie. Het systeem van Human Design is gebaseerd op wetenschap en spiritualiteit en is een combinatie van genetica, biochemica, astronomie, kwantumphysica, astrologie, chakra systeem, kabbalah en de chinese i’ching.

Human Design geeft enorm veel nieuwe kennis en inzichten en het is mooi en bijzonder om te zien hoe wij vanuit een geheel ander perspectief energetisch en genetisch in elkaar zitten.

Ik ervaar de verkregen informatie als zeer waardevol en het is een perfecte aanvulling op mijn reeds uitgebreide kennis, mijn paranormale gaven en de consulten die ik geef. Human Design is een handleiding voor het leven en je kunt het zien als een persoonlijke gebruiksaanwijzing met handvatten voor het leven, zodat je makkelijk om kunt gaan met de dingen waar je mee worstelt. Een ieder van ons heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en aan de hand van deze blauwdruk kan ik deze voor jou persoonlijke handleiding inzichtelijk maken. Een aantal specifieke gegevens van jou geven een blauwdruk van wie je bent en het laat je zien welke unieke talenten en kwaliteiten jij in je hebt.

Wat kan ik met Human Design voor jou betekenen?

– je gaat jezelf beter leren kennen en begrijpen

– ik laat je zien wat jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen zijn

– het brengt je dichter bij jezelf

– helpt je met het vinden van antwoorden op de vragen; wie ben ik, wat wil ik en waarvoor ben ik hier op aarde?

– zorgt voor meer zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfacceptatie

– het helpt je om de juiste keuzes in het leven te maken

– je krijgt meer zelfbewustzijn en je komt weer in contact met je ware zelf

– het laat je zien hoe je op de voor jou beste manier door het leven kunt navigeren

Heb jij het gevoel dat je vastzit?

Wil je meer flow in je leven?

Mag het leven makkelijker gaan voor jou?

Iedereen is anders en niets is voor iedereen hetzelfde. Waar het om gaat is dat jij de persoon gaat worden die je werkelijk bent. Als jij naar je ware zelf gaat, gaat alles moeiteloos.

Laat je verrassen met een Human Design reading en je zult versteld staan van de hoeveelheid specifieke op jou gerichte informatie. Jouw leven zal een enorme positieve wending nemen als je inzicht krijgt in wie je nu echt bent.

Mijn uitgebreide spirituele kennis en paranormale gaven in combinatie met Human Design geven jou ongelofelijk veel nieuwe en verrassende informatie die jij meteen in kunt zetten om de beste versie van jezelf te worden.

Ook voor hoogsensitieve mensen is dit bij uitstek geschikt en een absolute aanrader omdat je gaat zien waar bij jou met name de overprikkeling vandaan komt en hoe je dat kunt voorkomen. Tevens kan ik je inzichtelijk maken waar jouw specifieke kwaliteiten liggen zodat jouw hoogsensitieve leven vele malen rustiger, aangenamer en moeitelozer verloopt. Ook gaat het je duidelijk worden waar jij energieën versterkt opneemt, zodat je dit in je voordeel kunt veranderen.