Energetische huisreiniging

Energetische reiniging komt in aanmerking als je onverklaarbare en/of paranormale ervaringen in je woning ervaart en daar last van hebt.

Dit kan zich uiten door een slechte nachtrust, plekken in je woning willen mijden of een onprettig gevoel hebben.

Ook kunnen spanningen tussen huisgenoten of gebeurtenissen negatieve invloed hebben op de sfeer in de woning.

Ook bij een verhuizing is het fijn om van de nieuwe woning een eigen plek te maken en deze vrij te maken van energie die hoort bij de vorige bewoners.

Elke woning neemt de energie op van de mensen die erin wonen .Deze energie heeft invloed op de mensen die in de woning verblijven.

Het kan ook zijn dat er in jouw woning iemand is overleden en dat de energie van de desbetreffende persoon nog aanwezig is. Dit kan heel vervelend en beangstigend zijn. 

Hoogsensitieve personen raad ik absoluut een huisreiniging aan omdat zij nog veel meer hinder ondervinden van negatieve energie in welke hoedanigheid dan ook. Zij kunnen last hebben slecht slapen, onrust, angsten, hoofdpijn, een onbestemd gevoel en allerlei andere lichamelijke en emotionele onhebbelijkheden. Het centrale zenuwstelsel is uiterst gevoelig en zij pakken met gemak energieën op die voor anderen niet voelbaar zijn. Dit kan veel onrust veroorzaken.                                            

De woning zuiveren doe ik met witte salie en zuiverende energie en dit zorgt ervoor dat de onzuivere energieën weer verdwijnen. Alle ruimtes worden dan weer gevuld met schone zuivere energie, zodat de bewoners weer van hun woning kunnen genieten.

De reiniging zorgt voor balans en geeft rust, zodat jij je weer prettig, ontspannen en gelukkig gaat voelen in je huis.