Hoogsensitiviteit Coaching

Wat doe ik

Een groot aantal hoogsensitieve personen hebben al een hele weg van onzekerheid, eenzaamheid, zich niet begrepen voelen en zich anders voelen achter zich. Zij zijn zo druk met “overleven” en het zorgen voor de ander prioriteit geven, dat ze niet kunnen voelen waar hun behoeftes liggen.

Als hoogsensitief persoon voel je de dingen anders, zie je de dingen anders en beleef je de dingen anders. Dit kan uitermate verwarrend en frustrerend zijn, omdat je jouw voelen, zien en beleven meestal niet gespiegeld ziet in jouw omgeving.

Mede dankzij mijn paranormale gaven en mijn eigen hoogsensitiviteit zie, voel en weet ik waar de knelpunten zitten en kan ik je helpen op je hoogsensitieve pad.

Tijdens een consult leer ik je om met andere ogen naar je hoogsensitiviteit te kijken, maak het inzichtelijk en geef ik je mee wat je zou mogen veranderen in je leven. Dat draagt ertoe bij dat je beter in je vel komt te zitten en de kwaliteit van je leven op een prettige en ontspannen manier verbetert. Je leert jezelf beter kennen en begrijpen en je gaat zien waar jouw specifieke kwaliteiten liggen.

Als je als hsp’er een gelukkig, prettig en gezond leven wilt leiden zijn er meerdere aspecten waar je rekening mee moet houden en die bepalend zijn voor de kwaliteit van je leven. Het is mogelijk dat jouw woning energetisch belast is door wateraders/aardstralen en/of electrosmog. Ook kan het zijn dat de energie in jouw woning belast is door andere vormen van negatieve energie (scheiding, verhuizing, overlijden enz.), die het woongenot belast en een negatieve werking heeft op je lichaam en geest. Jij als hsp’er reageert namelijk veel intenser op deze energetische disbalansen. Hierdoor kunnen velerlei klachten ontstaan zoals; slecht slapen, bedplassen, onrust, vermoeidheid, angsten, hoofdpijn, migraine en nog veel meer.

Ook kan ik je leren hoe je jouw leven het beste kunt leven zonder vermoeidheid, eenzaamheid, lichamelijke en psychische klachten.

Verder kan ik je gronding herstellen zodat je energetisch weer optimaal verbonden bent met de energie van de aarde.

Ik voel en weet waar bij jou de problemen zitten, waar jij behoefte aan hebt en wat je zou kunnen en mogen veranderen in je denkwijze, levensstijl en woonomgeving.

Kies jij ook voor energie, geluk en gezondheid en wil je genieten van je hoogsensitieve kwaliteiten, maar weet je niet waar je moet beginnen? laat mij je dan adviseren, zodat je weer goed in je vel komt te zitten.

Met de adviezen die ik je geef kun je op een eenvoudige en prettige manier aan de slag om op een aangename manier de beste versie van je hoogsensitieve zelf te worden.

Ik ga niet op de stoel van een arts of specialist zitten en bij ernstige klachten adviseer ik om altijd contact op te nemen met je specialist of huisarts.