Gronding en healing

Een gronding/healing kan jou rust, balans, ontspanning, vertrouwen en daadkracht bieden.

Veel hoogsensitieve personen hebben de ervaring dat ze in contact met anderen hun energie verliezen. Je kunt moe worden, het gevoel hebben leeggezogen te zijn en soms lijkt het de ander je energie afgetapt heeft. Ook kun je letterlijk de klachten van de ander overnemen. Een gronding/healing kan je helpen om weer in evenwicht en balans te komen.

Hsp’ers zitten teveel in hun hoofd, hebben moeite om naar hun lichaam te luisteren en vinden het moeilijk om grenzen aan te geven.

Als je hoogsensitief bent kun je niet zonder een goede gronding. Maar juist door je hoogsensitiviteit heb je vaak de neiging om uit je gronding te “schieten”. Vooral in situaties waar jij je niet prettig bij voelt, is dit een onbewuste reactie, waardoor je niet tot nauwelijks aanwezig bent in je lichaam en niet meer verbonden bent met de aarde onder je.

Als je niet gegrond bent, ben je lichamelijk en emotioneel snel uit balans, heb je concentratieproblemen en pak je allerlei lichamelijke en emotionele klachten van de ander over. Je kunt dan niet meer voelen wat van jou is of wat van de ander is.

 

Een goede gronding heb je nodig om je te beschermen tegen energieën van buitenaf en om energieën van anderen los te kunnen laten.

 

Ik weet maar al te goed hoe het voelt om niet gegrond te zijn. Het gevoel te hebben dat je de grond net goed voelt en een licht gevoel in je hoofd hebben, allerlei klachten en gevoelens van een ander overnemen, slechte concentratie, onrust, slecht slapen en piekeren enz.

Door de jaren heen heb ik me meerdere manieren aangeleerd om mijn gronding in balans te houden en dit deel ik dan ook graag met jou.

Op een eenvoudige en doeltreffende manier kan ik je gronding en je lichaam weer in balans brengen. Je mag gekleed plaats nemen op een stoel en vervolgens leg ik mijn handen op een aantal plekken op je lichaam en dit zorgt ervoor dat er een energiestroom op gang komt. Deze energie zorgt ervoor dat je weer goed en stevig in je gronding komt en het zorgt tevens voor een goede doorstroming van je chakra’s. Je voelt je naderhand ontspannen, stevig verbonden met de aarde en je hebt veel meer rust in je hoofd.

Kinderen behandel ik het liefst middels een foto en dat heeft hetzelfde effect als wanneer het kind lijfelijk aanwezig is.